Verzending

VERZENDKOSTEN

Nederland: 1 – 3 werkdagen
€6,- of gratis bij bestellingen vanaf €85,-

België: 1 – 3 werkdagen
€5,- of gratis bij bestellingen vanaf €85,-

Duitsland: 2 – 5 werkdagen
€9,- of gratis bij bestellingen vanaf €85,-

Frankrijk: 2 – 5 werkdagen
€10,- of gratis bij bestellingen vanaf €85,-

 

*Levertijden zijn schattingen en kunnen veranderen.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, verbindt u zich ertoe de artikelen in die bestelling te kopen tegen de op dat moment aangegeven prijs, inclusief eventuele leveringskosten, belastingen en douanerechten waar van toepassing. Uw bestelling is onderhevig aan onze acceptatie en kan worden vastgehouden om redenen zoals niet-in-aanmerking-koming, onvermogen om betalingsautorisatie te bevestigen, vermoeden van fraude, verzendingsbeperkingen en beschikbaarheid van voorraad. Uw bestelling wordt pas bevestigd wanneer u een melding van ons ontvangt. 

U ontvangt per e-mail een melding wanneer uw bestelling is verzonden, op het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij het afrekenen. In deze e-mail met verzendbevestiging vindt u ook een trackingcode om uw bestelling te volgen.

 

We streven ernaar alles binnen 48 uur (uitgezonderd weekenden en feestdagen) na ontvangst van uw bestelling te verzenden. Hoe lang de verzending duurt, hangt af van uw locatie.

*Levertijden zijn schattingen en kunnen veranderen.

Als een pakket onbestelbaar is, is de klant verantwoordelijk voor eventuele oorspronkelijke, retour- of opnieuw leveringskosten. Misterdog is niet verantwoordelijk voor het niet leveren of vertraging in de levering om redenen buiten onze redelijke controle.

** We behouden ons het recht voor om herleveringskosten in rekening te brengen wanneer uw bestelling niet wordt geaccepteerd op het adres dat aan ons is opgegeven op de bevestigde leverdatum.

*** Bestellingen geplaatst buiten onze gewone werkuren (11.00-19.00 uur) na de uiterste besteltijd en/of op een feestdag worden beschouwd als geplaatst op de eerste werkdag na de datum waarop de bestelling werd ingediend.