Retour beleid

Retour- en terugbetalingsbeleid

Bijgewerkt op 20 november 2023Definities en sleutelbegrippen

Om de zaken in dit Retour- en Terugbetalingsbeleid zo duidelijk mogelijk uit te leggen, wordt elke keer dat naar een van deze voorwaarden wordt verwezen, strikt gedefinieerd als:


  • Bedrijf: wanneer dit beleid ‘Bedrijf’, ‘wij’, ‘ons’ of ‘onze’ vermeldt, verwijst het naar Misterdog, die verantwoordelijk is voor uw informatie onder dit Retour- en Terugbetalingsbeleid.
  • Klant: verwijst naar het bedrijf, de organisatie of de persoon die zich aanmeldt om de Misterdog Service te gebruiken om de relaties met uw consumenten of servicegebruikers te beheren.
  • Apparaat: ieder met internet verbonden apparaat zoals een telefoon, tablet, computer of ander apparaat waarmee Misterdog kan worden bezocht en van de diensten gebruik kan worden gemaakt.
  • Dienst: verwijst naar de dienst die door Misterdog wordt geleverd zoals beschreven in de betreffende voorwaarden (indien beschikbaar) en op dit platform.
  • Website: de site van Misterdog, te bereiken via deze URL: meetmisterdog.com
  • Jij: een persoon of entiteit die bij Misterdog geregistreerd is om de Diensten te gebruiken.

Retour- en terugbetalingsbeleid

Bedankt voor het winkelen bij Misterdog. Wij waarderen het dat u graag de spullen koopt die wij bouwen. We willen er ook voor zorgen dat u een lonende ervaring heeft terwijl u onze producten verkent, evalueert en koopt.

Zoals bij elke winkelervaring zijn er algemene voorwaarden van toepassing op transacties bij Misterdog. We zullen het zo kort houden als onze advocaten toestaan. Het belangrijkste om te onthouden is dat door het plaatsen van een bestelling of het doen van een aankoop bij Misterdog, u akkoord gaat met de onderstaande voorwaarden en het privacybeleid van Misterdog.

Als er iets mis is met het product/dienst dat u heeft gekocht, of als u er niet tevreden mee bent, heeft u 1 maand de tijd om uw geld terug te betalen en uw product/dienst te retourneren.

Als u een product wilt retourneren, kunt u alleen de volgende richtlijnen volgen:

  • Het pakket moet teruggestuurd worden met de originele aankoopbon.

Terugbetalingen

Wij bij Misterdog engageren ons om onze klanten te bedienen met de beste producten. Elk product dat u kiest, wordt grondig geïnspecteerd, gecontroleerd op gebreken en met de grootste zorg verpakt. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat jij verliefd wordt op onze producten.

Helaas zijn er momenten waarop we de door u gekozen producten niet op voorraad hebben, of dat er problemen optreden met onze voorraad- en kwaliteitscontrole. In dergelijke gevallen is het mogelijk dat wij uw bestelling moeten annuleren. U wordt hierover vooraf geïnformeerd, zodat u zich geen onnodige zorgen hoeft te maken over uw bestelling. Als u via online betaling (niet onder rembours) heeft gekocht, wordt u terugbetaald zodra ons team uw verzoek bevestigt.

Voordat wij het bestelde artikel in behandeling nemen, voeren wij een grondige kwaliteitscontrole uit. Wij besteden uiterste zorg aan het verpakken van het product. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de verpakking goed is, zodat de artikelen tijdens het transport niet beschadigd raken. Houd er rekening mee dat Misterdog niet aansprakelijk is voor schade die tijdens het transport of transport aan de artikelen wordt toegebracht.

We zullen uw geretourneerde product herzien zodra we het ontvangen en als het voldoet aan de bovenstaande richtlijnen, zullen we overgaan tot terugbetaling van uw aankoop. Het kan enkele dagen duren voordat uw terugbetaling is verwerkt, maar u ontvangt een melding wanneer u uw geld ontvangt.


Verzenden

Misterdog is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten voor retourzendingen. Elke verzending moet door de klant worden betaald, zelfs als het artikel gratis werd verzonden, moet de klant de verzendkosten terugbetalen.

Uw toestemming

Door onze website te gebruiken, een account te registreren of een aankoop te doen, stemt u hierbij in met ons retour- en restitutiebeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Wijzigingen in ons retour- en restitutiebeleid

Moeten we dit document bijwerken, aanpassen of wijzigen, zodat deze onze service en ons beleid nauwkeurig weerspiegelen? Tenzij anders vereist door de wet, zullen deze wijzigingen hier prominent worden geplaatst. Als u vervolgens de Service blijft gebruiken, bent u gebonden aan het bijgewerkte Retour- en Terugbetalingsbeleid. Als u niet akkoord wilt gaan met dit of een ander bijgewerkt retour- en restitutiebeleid, kunt u uw account verwijderen.

Neem contact met ons op

Als u, om welke reden dan ook, niet volledig tevreden bent met een goed of dienst die wij leveren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij alle problemen die u ondervindt met ons product, kunnen bespreken.

  • Via e-mail: info@meetmisterdog.com