Misterdog: Echte zorg voor jouw pup en de planeet

Welkom bij Misterdog! Ons kleine familiebedrijf selecteert zorgvuldig hoogwaardige, stijlvolle en duurzame producten van merken die in Europa produceren en die onze liefde voor honden en de planeet delen. Elk item weerspiegelt onze toewijding aan het welzijn van jouw huisdier met duurzaamheid in gedachten.

Onze Belofte aan Jou en Je Beste Vriend:

Onze belofte aan jou: Bij elk item dat we verkopen, van leuke outfits tot gezonde traktaties en supplementen, garanderen we een kwaliteit, functionaliteit en milieuvriendelijkheid. Sluit je bij ons aan terwijl we samenwerken aan een betere, duurzamere toekomst voor onze geliefde huisdieren.

Het verhaal van Misterdog:

Het begon allemaal met een eenvoudige wens: om onze honden het beste van twee werelden te geven - stijl en welzijn. Misterdog werd geboren uit onze passie voor hoogwaardige, modieuze en duurzame producten voor onze honden.

Als herinnering aan onze inspiratie: De originele Misterdog:

Onze gehele collectie is een eerbetoon aan de geest en vreugde van onze geliefde Bruce, wiens persoonlijkheid en liefde niet alleen de naam 'Misterdog' inspireerden maar elke keuze die we maken. Hij is misschien niet langer bij ons, maar zijn nalatenschap leeft voort in elk product dat we selecteren, met als doel om zoveel geluk en comfort te brengen aan jouw huisdieren als hij in ons leven bracht.