Merken

Onze merken

Wij geloven in sterke en gelijkgestemde merken. Daarom hebben we zorgvuldig de merken geselecteerd die we aanbieden.

Barkalot

Ontdek Barkalot: Waar Passie voor Honden Samenkomt met Duurzame Stijl! Ontstaan uit diepe liefde voor honden en een scherp oog voor esthetiek, is Barkalot niet zomaar een merk; het is een revolutie in de wereld van huisdierbenodigdheden. Hun ethos sluit perfect aan bij onze kernwaarden, met de omarming van zowel duurzaam leven als chique design. Barkalot valt op door zijn inzet voor milieuvriendelijke praktijken en stijlvolle, veilige producten, een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en de overtuiging dat onze harige vrienden het beste verdienen.

Frenky Lewis

Maak kennis met Frenky Lewis: Een Eerbetoon aan de Tijdloze Band tussen Mensen en Honden. Geboren in 2022 uit een reis van liefde en respect voor dieren, vooral honden, is Frenky Lewis meer dan een merk - het is een beweging. Geïnspireerd door reizen naar Nepal, India en daarbuiten, belichaamt Frenky Lewis de essentie van moderne, stedelijke chique, en mengt naadloos mode met functionaliteit voor hondenbezitters. Frenky Lewis is in hart en nieren toegewijd aan duurzaamheid, met een ethische productie vrij van uitbuiting, en minimaliseert de milieu-impact.

Tadazhi

We zijn verheugd om tadazhi voor te stellen, een merk dat perfect aansluit bij onze inzet voor duurzaamheid en stijl. Ontstaan uit de visie om hoogwaardige, biologische producten voor honden en huizen te creëren, transformeert tadazhi gewone hondenaccessoires in elegante en praktische huisdecoratie. Met de prioriteit voor het gebruik van 100% biologische of gerecyclede materialen, zorgt tadazhi ervoor dat het productieproces ethisch en milieuvriendelijk is. Biologisch katoen, vrij van harde chemicaliën, garandeert de zachtheid en duurzaamheid van hun producten, waardoor ze ideaal zijn voor uw huisdier en de planeet. Door te kiezen voor tadazhi, kiest u niet alleen voor stijl en kwaliteit, maar zet u ook een stap dichter bij duurzaam leven.