Dexter stick doux coussinets FAQ

De Doux Coussinets stick is samengesteld zonder geur of essentiële oliën! Het heeft de natuurlijke geur van de aanwezige ingrediënten.

Deze twee zalven zijn ontwikkeld voor twee specifieke gebieden! Je zou geen voetcrème op je gezicht aanbrengen, toch? Nou, hier is het hetzelfde :)

Onze producten zijn natuurlijk, zonder giftige ingrediënten, en kunnen zonder schade worden gelikt! Ze blijven effectief, maar voor betere resultaten raden we aan je hond tijdens en na het aanbrengen af te leiden om ervoor te zorgen dat het product goed doordringt en zijn effectiviteit behoudt (traktaties, massages, knuffels, enz.).

Alle ingrediënten in elke formule zijn zorgvuldig bestudeerd en zijn geschikt voor honden!

De Doux Coussinets stick en balsem hebben dezelfde effectiviteit! Het potformaat is royaler, terwijl het stickformaat een praktische, precieze en snelle toepassing biedt!

Zeker weten! De Doux Coussinets stick kan preventief worden aangebracht (in een dunne laag) voor wandelingen om de poten van je hond te beschermen tegen externe agressies: Hitte van het asfalt, zand, stenen, ijs, sneeuw, zout, enz... In de zomer en winter!

Zeker weten! Je kunt onze stick op een ruw pootkussentje aanbrengen, zorg ervoor dat je het gebied goed reinigt voor elke toepassing. De balsem zal verzachten, diep voeden en genezing bevorderen!

De Doux Coussinets stick kan minimaal 6 maanden worden bewaard na opening als hij uit de buurt van vocht en warmte wordt gehouden.

Als deze voorwaarden worden gerespecteerd, kun je hem minstens een jaar of langer bewaren!

Bij hoge temperaturen kun je je balsem gerust in de koelkast bewaren.