Dexter Miracle FAQ

Peach Skin Balm heeft een mildere formule dan Miraculous Balm! Hierdoor kan het worden aangebracht op gevoelige gebieden: rond de mond, ogen, op de snuit, oren en genitale/anale gebieden. In tegenstelling tot Miraculous Balm, dat niet wordt aanbevolen voor deze gebieden.

Peach Skin Balm is ook geschikt voor puppy's vanaf 3 maanden oud en voor zwangere en zogende teven! Deze twee zalven vullen elkaar aan, vooral voor honden met huidproblemen over hun hele lichaam.

Onze producten zijn natuurlijk, zonder giftige ingrediënten, en kunnen zonder schade worden gelikt! Ze blijven effectief, maar voor betere resultaten raden we aan uw hond tijdens en na het aanbrengen af te leiden om ervoor te zorgen dat het product goed doordringt en zijn effectiviteit behoudt (traktaties, massages, knuffels, enz.).

Alle ingrediënten in elke formule zijn zorgvuldig bestudeerd en geschikt voor honden!

Kan de balsem worden aangebracht op een ruwe irritatie? Absoluut! U kunt Miraculous Balm aanbrengen op een bloedende irritatie, erop lettend het gebied goed schoon te maken voor elke toepassing. De balsem zal kalmeren, diep voeden en genezing bevorderen!

Miraculous Balm kan minimaal 6 maanden worden bewaard na opening, mits het uit de buurt van vocht en warmte wordt gehouden.

Als deze voorwaarden worden gerespecteerd, kunt u het minstens een jaar of langer bewaren!

Bij hoge temperaturen kunt u de balsem gerust in de koelkast bewaren.

 

We verzenden binnen 48 uur na bestelling.
Naar België met Bpost
Naar Nederland met Postnl
Naar de rest van Europa met Postnl, UPS of Bpost