Dexter balm truffe FAQ

De Belle Truffe balsem is samengesteld zonder geur of essentiële oliën om de reukzin van uw harige vriend niet te verstoren! Het heeft de natuurlijke geur van de aanwezige ingrediënten.

Deze twee balsems zijn ontwikkeld voor twee specifieke gebieden! Je zou geen voetcrème op je gezicht aanbrengen, toch? Nou, hier is het hetzelfde :)

Onze producten zijn natuurlijk, zonder giftige ingrediënten, en kunnen zonder schade worden gelikt! Ze blijven effectief, maar voor betere resultaten raden we aan je hond tijdens en na het aanbrengen af te leiden om ervoor te zorgen dat het product goed doordringt en zijn effectiviteit behoudt (traktaties, massages, knuffels, enz.).

De Belle Truffe balsem beschermt niet tegen de schadelijke effecten van de zon! Ik raad onze SPF30 Zonnebrandcrème "Lézarderas-tu?" aan, die een hoge bescherming biedt voor het kleine neusje van uw metgezel.

Natuurlijk! Je kunt de Belle Truffe balsem aanbrengen op een rauwe neus, zorg ervoor dat je het gebied voor elke toepassing schoonmaakt.

De balsem zal verzachten, diep voeden en genezing bevorderen!

Ik raad aan om de Chaman balsem te gebruiken, die speciaal is samengesteld voor katten!

De Belle Truffe balsem kan minimaal 6 maanden worden bewaard na opening als hij uit de buurt van vocht en warmte wordt gehouden.

Als deze voorwaarden worden gerespecteerd, kun je hem minstens een jaar of langer bewaren!

Bij hoge temperaturen kun je je balsem gerust in de koelkast bewaren.